Camu Camu Biologisch - Mattisson
120 gram
Productinformatie
Camu Camu poeder is gemaakt van de Camu Camu vrucht van de Myrciaria Dubia struik. Biologische Camu Camu groeit in de moerassen van het tropisch regenwoud in het westelijke Amazonegebied (Peru, Bolivia, Ecuador en een deel van Brazilië, Colombia en Venezuela). Het fruit is zo groot als een citroen en licht oranje van kleur. Het is een tropische vrucht met een diameter tussen de 2 en 4 centimeter. De schil is glad en de kleur varieert van roze tot donkerpaars. Het vruchtvlees is geel, vlezig en zuur. Camu Camu is een bron van Vitamine C.
Vitamine C
Camu Camu is een van de rijkste bronnen van Vitamine C (30 tot 60 x meer dan in een sinaasappel). Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem, draagt bij tot vermindering van moeheid, draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en van belang voor de vorming van collageen wat belangrijk is voor de botten.
Ingrediënten
100% Biologisch Camu Camu Poeder (Myrciaria dubia).
Gebruik
Meng 1 ruime theelepel (ca. 3 gram) Camu Camu poeder door smoothie of met water of vruchtensap.
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.
Allergenenvrij
Land van herkomst
Zuid-Amerika
Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding.
voedingswaarde per | 100 g / 3 g |
---|---|
energie | 1320 kJ / 314 kcal / 39 kJ / 9,4 kcal |
vet | 2,5 g / 0,08 g |
vet waarvan verzadigd | 0,4 g / 0,01 g |
koolhydraten | 55,6 g / 1,7 g |
waarvan suikers | 5,6 g / 0,2 g |
eiwitten | 5,6 g / 0,2 g |
vezels | 23,4 g / 0,7 g |
zout | <0,01 g |
vitamine C | 4998 mg 6.248% / 150 mg 187% |
Downloads