De Winkel

't Zonnetje is een zeer goed florerende speciaalzaak, die al ruim 30 jaar actief is in de verkoop van natuurlijke geneesmiddelen, verzorgingsproducten, kruiden, theeën, vitamines en diverse cadeau- en sfeerartikelen. Het bedrijf is gevestigd in Wageningen en geheel zelfstandig en heeft een winkel op een goede locatie. De breedte van het assortiment en de persoonlijke zorg en aandacht voor de klanten vormen de grondslag van het jarenlange succes en heeft geresulteerd in een grote vaste klantenkring. Het bedrijf is redelijk kleinschalig en daardoor overzichtelijk.

De winkel in Wageningen heeft een zeer uitgebreid assortiment, met kwaliteitsproducten voor gezondheid en verzorging. De winkel is niet aangesloten bij een keten of inkooporganisatie, wel wordt er op inkoopgebied samengewerkt met enkele, ook geheel zelfstandige, collega’s in het midden van het land. Het personeel in de winkel heeft door interne en/of externe trainingen een hoge mate van deskundigheid opgebouwd en is zeer goed in staat, al of niet in onderling overleg, een passend advies te verstrekken.

Sinds het najaar 2007 wordt er vanuit onze winkel te Wageningen een webwinkel onder de naam NatuurlijkVoordeel geëxploiteerd, voor een deel van het assortiment, wat in doorsnee zowel qua samenstelling alswel prijsstelling voor u zeer interessant kan zijn. Maar uiteraard blijven wij u zeer graag begroeten in onze winkel, waar u dan op uw gemak en zonodig voorzien van een goed advies een keuze uit ons uitgebreide assortiment kunt maken.Vestiging Wageningen


Openingstijden:

ma 12:00 - 18:00
di t/m do
vr
09:00 - 18:00
09:00 - 20.00
za 09:00 - 17:00Adresgegevens:
Bergstraat 42
6701 Wageningen
(0317) 423497