Klantenservice

Als u een vraag heeft of een opmerking wilt doorgeven met betrekking tot NatuurlijkVoordeel.nl, dan horen wij dat graag van u.
U kunt uw naam en telefoonnummer inspreken op ons antwoordapparaat, waarna u zo spoedig mogelijk zal worden teruggebeld.
U kunt natuurlijk ook een bericht via ons contactformulier sturen.

NatuurlijkVoordeel.nl
(onderdeel van ’t Zonnetje Wageningen VOF)
Bergstraat 42
6701 AD  Wageningen

Tel: +31 (0) 317 419847

ING bankrekeningnummer: NL86INGB0004960604
BIC-code: INGBNL2A
Ten name van: ’t Zonnetje Wageningen VOF
KvK-nummer: 60630922
BTW-identificatienummer: NL8539.90.840.B.01

- Track & Trace. Benieuwd naar de verzendstatus?
Met Track & Trace bieden wij u via PostNL de gelegenheid om de verzendstatus van uw bestelling op te vragen. In de e-mail, die u ontvangt als uw bestelling is verstuurd, staat een link van Track & Trace. Deze link is gekoppeld aan uw bestelling (u hoeft dus geen verdere informatie in te vullen). Door op deze link te klikken wordt automatisch de verzendstatus van uw bestelling getoond, ofwel waar deze zich bevindt.

- Betalen
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen in uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Met de iDEAL betaalmethode, doorloopt u dezelfde stappen die u bij het internetbankieren gewend bent; het verschil is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde strenge beveiligingseisen van uw bank. iDEAL is eigenlijk pinnen op internet. U kunt uitsluitend gebruik maken van iDEAL, wanneer u internetbankiert bij één van de volgende Nederlandse banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers zonder dat u zich hiervoor hoeft aan te melden.

Met Bancontact/Mister Cash kunt u als Belgische klant vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank (Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank). Betalen middels Bancontact/Mister Cash kunt u vergelijken met een betaling via een creditcard. Het enige wat u nodig heeft is het nummer van de kaart en de vervaldatum. Er wordt tegelijkertijd gebruik gemaakt van het veiligheidssysteem van het internetbankieren.

- Anders betalen
Indien u niet met iDEAL of Bancontact/Mister Cash wenst of kunt betalen, kunt u het factuurbedrag overmaken bijvoorbeeld d.m.v. een handmatige overboeking of internetbankieren. Nadat u uw bestelling definitief heeft afgerond, ontvangt u van NatuurlijkVoordeel.nl een e-mail met daarin de gegevens, die u nodig heeft om het factuurbedrag over te kunnen maken (bankrekeningnummer NatuurlijkVoordeel.nl, uw factuurnummer etc.). Zodra het bedrag op de rekening van NatuurlijkVoordeel.nl is bijgeschreven, zal de bestelling z.s.m. naar u verzonden worden.