De Winkel

't Zonnetje is een gezondheidswinkel, die al 38 jaar actief is in de verkoop van voedingssupplementen, vitamines, kruiden, theeën, reformvoeding, verzorgingsproducten en diverse cadeau- en sfeerartikelen. De breedte van het assortiment, de kwaliteitsproducten en de persoonlijke zorg en aandacht voor de klanten vormen de grondslag van het jarenlange succes en heeft geresulteerd in een grote vaste klantenkring. 

Onze winkel is gevestigd in Wageningen en is niet aangesloten bij een keten of inkooporganisatie en is dus geheel zelfstandig. Wel wordt er op inkoopgebied samengewerkt met enkele, ook geheel zelfstandige, collega’s in het midden van het land. Het personeel in de winkel heeft door interne en/of externe trainingen een hoge mate van deskundigheid opgebouwd en is zeer goed in staat een passend advies te geven.

Sinds 2007  hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webwinkel onder de naam NatuurlijkVoordeel.nl. Hier kunt u een groot gedeelte van het assortiment online bestellen. Maar uiteraard blijven wij u zeer graag begroeten in onze winkel, waar u dan op uw gemak en zo nodig voorzien van een goed advies een keuze uit ons uitgebreide assortiment kunt maken.Openingstijden:

ma 11:00 - 18:00
di t/m vr
09:00 - 18:00
za 09:00 - 17:00Adresgegevens:
Bergstraat 42
6701 Wageningen
(0317) 423497